dilluns, 3 de maig del 2010

SE'NS ACUMULA LA FEINA !!!!!!!!!






Aquesta segona quinzena de Maig presenta OVERBOOKING de curses i marxes BTT, totes elles altament recomanables. Jo personalment intentaré anar-hi a totes 3. Per més informació podeu clickar a sobre els posters o a sobre els següents LINKS:

23 de Maig: CABRERÉS

6 comentaris:

Raul Arbo ha dit...

Una cosa Eduard quan intento entrar a la pagina de la marxa de l'ebre desde el blog em surt l'antivirus dien que l'arxiu està infectat. No se, igual nomes me pasa a mi mireteu

Serafí ha dit...

En principi no hi ha cap problema perquè quan cliques a sobre el LINK o a sobre la imatge lo únic que fa és re-direccionar-te cap al Blog de La Moleta BTT.

Possiblement si l'antivirus és molt exhaustiu, com que detecta una adreça de web no tradicional perquè en realitat és un blog potser et bloqueja l'accès com a mesura de seguretat, però jo hi he entrat varies vegades i el meu antivirus no hi ha trobat cap amenaça.

Jaume Margalef ha dit...

Mai quedat sense open natura de Tortosa no pensava que el dia 16 el tenia ocupat, esperarem el Cabreres , i que fa el profe al final ? Pel que es veu em toca dormi amb lo profe , si aguisi segut una profe magues tocat dormi sol !! No van poc vius ! El massís del Collsacabra no se si tremolarà però la caravana ..................si ronca tan com diuen. Ja u diuen “ tanto vien para mi casa”

Jaume Margalef ha dit...

Cervera que tas apuntat al Cabreres ? si tas apuntat dóna-li el numero a Serafí que te l’apuntarà a la pagina, si no tas apuntat espavila’t ho et quedaràs sense dorsal ! va que com mes en serem mes riurem !!. A mes a mes que es una excursió sense profe ?

Josep del Lino ha dit...

Jaumet,es preferible dormir amb lo profe que dormir amb lo dj Chama,perque l'Andreu et fotra la musica a tot drap

Jaume Margalef ha dit...

Hòstia! no pensava amb lo DJ.! Tindre que porta una càmera de vídeo perquè això semblarà GRAN HERMANO !