dimecres, 12 de maig del 2010

EL REPÒS DEL GUERRER


El problema de les aus de rapinya nocturnes es que durant el dia necessiten recuperar-se de l'esgotador treball de caça realitzat durant la nit.
Heus aquí un exemplar d'au de rapinya nocturna agafat infraganti en ple repòs a l'amagatall de Baix de Prova.
El realitzador del document està nominat a la menció honorífica especial que anualment otorga la National Geographic Society per la extrema dificultat que comporta fotografiar un exemplar com aquest que d'un temps cap aquí, es troba en greu perill d'extinció.

3 comentaris:

Ramon Brull ha dit...

Com la va plegar aquest paio. Es pensava que era un partit de regional però quan va veure al camp a Messi, Iniesta, Ronaldo i companyia, va veure que era un partit de Champions, i es clar, la va pagar com un tito.

Jaume Margalef ha dit...

Este home el problema que te es que no respecta les vedes ( època dedicada al descans dels mariners i reproducció del peix), i caza en tota classe de cotos : privats,lliures,vedats............... el qual li provoca un gran cansament per la dedicació aquesta afició tan bonica, també es això el que li comporta agafa especies de gran sabor i bellesa, es tal la varietat que caza o pesca que hi ha gent que li diu: “ aquet conill ja el portaves” i ell respon “ el que portava era una llebre” podeu comprendre que s´ assemblen però no tenen el mateix sabor. Un autèntic artista de la pesca i la caza major.

Ricard ha dit...

Amb los peuots damunt de la taula i sense descalçar-se!