dimarts, 27 de juliol del 2010

CARO-BESSEIT 2010

Aquest passat Dissabte, 24 de Juliol, 14 bikers de la Cala i 2 del "Sarrallu "; vam realitzar la 9ª Travessia dels Ports des del Mont caro fins a la població de Besseit. Un cop vam descarregar les bicis a Caro, ens vam enfila direcció a Besseit.
Es una ruta de 45 Km. de dificultat mitja on es pot disfruta de la bici, degut a la varietat de desnivells que hi ha, d´un gran esmorçar a mig camí, on despres els mes farts com jo am 2 entrepants de Seitó i la vuguda corresponent, es fa una mica pessat enfila una de les ultimes pujades de la sortida. Al arribar a Besseit ens vam remulla en una especie de bassa del riu Matarranya. Finalment vam dinar en un restaurant de Besseit; on alguns despres per rematar-ho vam fer la volta turistica per Besseit.........Es un dia de festa a la Cala Bikers!
Tambe cal agrair la col.laboracio de totes les persones que fan possible aquesta volta : als xofers ( Adela, Andreu,Salvador,Sisco...), a Ramon per les camisetes, Comi pels seitons, Serafí per la furgoneta, Basallote per a l´organitzacio i com no a tots els participants d´aquesta volta.


LA CALA BIKERS MES QUE UN CLUB !!!!!

Per veure les fotos cliqueu sobre el següent enllaç:
http://picasaweb.google.com/108116566196737181225/CAROBESSEIT#