diumenge, 27 de setembre de 2009

DIADA DE CATALUNYA


Fa dues setmanes un dia abans del camí de sirga, cinc bikers vam anar a passar el matí del dia de Catalunya a Horta de Sant Joan.
En arribar a Horta el paisatge era força trist després de l'incendi d'aquest estiu passat, seguim cap a Arnes on deixem els cotxes i vam descarregar les bicis, ens retrocedeix cap a Horta amb bici per la carretera abans d'arribar a la població ens desviem cap a la dreta en direcció cap a les Roques de Benet, per cert unes muntanyes impressionants que recorden a les de Montserrat però en miniatura. Després de fer un parell o tres de km. per asfalt ens desviem a mà esquerra per camí de terra on ve la primera i més forta pujada de la sortida amb força pendent i sobre uns 4 km.

En arribar a dalt, després vam tenir una mica de descans baixan; on es va poder beure aigua d'una font natural, també es va poder observar unes vaques i bous que estaven pel nostre voltant.Després vam puja per un camí , en alguns llocs es havia d'anar a peu. En arribar dalt de tot va ser l'hora de cantar els segadors com a bons Catalans. A partir d'aquí tot va ser baixada i molt planetg on ens va poder gaudir d'unes vistes meravelloses, passant pels estrets i vorexant el rierol on es Vanya la gent.Després vam continuar fins a sortir a Arnes on es va finalitzar la sortida, després desmorçar un entrepà en un bar de la població ens torna cap a la cala.
Cal dir que per la ruta que vam fer no trobem res cremat el qual ens va alegra molt, doncs ja un sap bikers a veure si us animeu l'any que ve i en veniu mes, és una ruta de 45 km de dificultat mitjana per gaudir de la bici i de la natura.

Per veure totes les fotos feu clic al següent enllaç:

http://picasaweb.google.es/jaumemargalef/DIADADECATALUNYA2009#