dilluns, 1 de març del 2010

13 DE MARÇ. RANXO DE JABALÍ.


Un any més, La Cala Bikers organitza el clàssic ranxo de senglar pel proper Dissabte 13 de Març. Com de costum, al matí hi haurà la sortida de rigor per fer gana (encara per determinar) mentre els cuiners es dedicaran en cos i ànima a l'elaboració de l'àpat. Els qui habitualment consulteu el blog, us hi podeu apuntar tot deixant-hi un missatge. Els qui no, podeu confirmar l'assistència com de costum a la reunió setmanal del divendres a l'Oficina.

6 comentaris:

Pepe ha dit...

ja em pots apuntar pel ranxo

Anònim ha dit...

Em sembla que entre la primitiva,los ranxos de javali i les pajeres del profe aixo ja sembla la TELENDISCRETA,i no un bloc de bikers. A part d´aixo tot el demes esta molt be sobre tot els tracks.

Soc en Juan de cambrils i no puc ficam als seguidors dels bikers o google friends.

Serafí ha dit...

Hola, Juan de Cambrils.

El fet de publicar al blog fets aliens al mon de la bici està fet amb la sana intenció d'agermanar i tenir més nexes d'unió que els pedals i els senders de muntanya...

Si algun dia et deixes caure per aquí ja veuràs que som una colla molt ben avinguda...

Per unir-te com a seguidor dels bikers o google friends, abans de res t'has de crear un compte de Google.

És prou fàcil. Només cal que facis com si anessis a escriure un missatge en una entrada del blog, i a sota de la finestra on escriuries el missatge, tens el lloc on escolliries la identitat.

Una de les opcions és COMPTE DE GOOGLE. I just al costat en color blau et surtirà la opció INSCRIVIU-VOS AQUÍ. Clica-hi a sobre, emplena les dades i anota't el nom d'usuari (e-mail) i la contrassenya que has entrat.

Un cop creat el COMPTE DE GOOGLE, ja pots tornar a la plana principal del blog i unir-te com a seguidor de La Cala Bikers.

Salut i cames.

Jaume Margalef ha dit...

ELS QUE VULGUEU FICA MISSATGES, FIQUEU EL NOM! NO TE CAP SENTIT DIXA MISSATGES SENSE SABER QUI ELS FICA! A NO SE QUE HI FIQUEU CAP INSULT O BROMA DE MAL GUST ES PUBLICARA. CADASCU ES LLIURE D´EXPRESA LA SEVA OPINIO.
MOLTES GRACIES PER LA VOSTRA COL.LABORACIO!

Jaume Margalef ha dit...

Ara que ja se qui a segut i esta tot clar ho e anulat tot! Pero pensa que al dimarts ja no estava la segona entrada de la sendera! Vinga a l´oficina ja parlarem.

Albert ha dit...

Un altre que vindra al ranxo.